Poate te intrebi de ce exista acest blog. Pentru ca poate. Si pentru ca asa am vrut eu. Lasand gluma la o parte, el exista pentru mine in primul rand, pentru ca o parte din mine sa ramana scrisa undeva. Fara nici o grija, acea parte din mine care consider eu ca merita sa ramana „pentru posteritate” va ramane inscrisa si cu ajutorul altor mijloace.

Si, daca ar fi sa ma caracterizez, desi prefer sa las pe altii sa o faca as putea spune despre mine asa: nu sunt o persoana comoda si nici nu agreez genul. Nu imi plac mincinosii, lenesii, prefacutii si dualii. Nu mi-am creat acest blog pentru a deveni subiect public de mahala. Asa ca, daca ai chef de mahalagisme, cauta-ti un alt blog care sa le accepte. Si o alta persoana. Nu voi accepta pe acest blog comentarii rautacioase si frustrari, cu atat mai mult, orice fel de alte critici care nu sunt binevenite. Accept criticile constructive, atat timp cat ele sunt prezentate intr-un limbaj adecvat.

Nu voi tolera prostia pe blogul meu, cu atat mai putin orice fel de lamentari. Sunt deschisa catre orice subiect, atat timp cat el este unul de bun simt. Nu sunt rasista, nu accept discriminarile si, in nici un caz nu tolerez conflictele, indiferent de forma lor. Despre ce sunt, ce imi place si toate chestiile importante care ma caracterizeaza si ar merita sa fie stiute, despre toate chestiile care NU incep cu NU, te voi lasa sa citesti paginile blogului. In rest, fii binevenit, oricine ai fi!!!


Reclame